Galerie 't Arthuus in Loenen Gld

Op 12 mei 2007 heeft Mieke Diekmann op feestelijk wijze haar eigen galerie geopend. Al geruime tijd is Mieke op zoek geweest naar een geschikte locatie voor een eigen expositieruimte met atelier. Dit heeft zij gevonden in een winkelpand met voormalige bakkerij en erboven een woonhuis in het mooie Veluwse dorp Loenen Gld. Samen met haar man Henk gaat zij deze uitdaging aan.
Gelegen schuin tegenover het VVV-kantoor van Loenen en vlakbij natuurgebied  'Loenermark' is het een makkelijk te vinden en in het oog springend pand.
 
'Galerie ’t ARTHUUS' zal elke 8 weken een nieuwe expositie voeren met drie tot zes kunstenaars in verschillende disciplines.
Bij het begin van een nieuwe expositie wordt er een elektronische nieuwsbrief verzonden. Wilt u deze ook ontvangen dan is een email naar info@arthuus.nl met dit verzoek voldoende. 
U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen. 
De openingstijden zijn: vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak (zie www.arthuus.nl). 
Bij belangstelling doen wij indien aanwezig ook op andere dagen de deur graag voor u open.
HET ATELIER 
In het atelier worden in de zomermaanden met regelmaat één- en meerdaagse workshops in o.a. schilderen met acryl, aquarelleren, pasteltekenen, model tekenen en schilderen, vilten en sieraden maken gegeven. Ook wordt het atelier zo mogelijk verhuurd aan groepen tot 10 personen (zie www.arthuus.nl). 
Vanaf september starten jaarlijks de schildercursussen. Deze bestaan uit 30 lessen van ieder 2 ½ uur. Elk blok van 4 weken heeft een thema met de vijfde week een vrije les. De cursus heeft zo 6 thema’s oplopend in moeilijkheidsgraad. De groepen zijn niet groter dan 8 á 10 personen.
Tot ziens in 'Galerie ’t ARTHUUS' 
Eerbeekseweg 13a 7371 CA Loenen Gld. 
website: www.arthuus.nl
email: info@arthuus.nl 
tel.: 055-5050623 
mob.: 06-51447588